Şehit Fatih Kaplan Anaokulu


Vizyon: Gençliğe sahip çıkmak bütün geleceğe hükmetmektir anlayışıyla Türk milletinin gözbebeği olan evlatlarımızı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ ün göstermiş olduğu ilkeler doğrultusunda, ilmin ışığında Türkiye Cumhuriyeti Devletini ilelebet yaşatma ve çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma aşkıyla yanan, milletimizin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini bilen, benimseyen, koruyan, geliştiren; ailesini, vatanını, bayrağını, hürriyetini, tarihini, milletini, dilini seven, yüceltmeye çalışan; bedenen, ruhen, ahlaken sağlıklı, fikren yetişmiş ve dengeli, geniş bir dünya görüşüne sahip, hoşgörülü, düşünen, düşündüklerini cesurca ifade eden, kendisi, geçmişi, çevresi ve çağdaş dünya ile barışık, sosyal ve akademik hayata hazır bir gençlik olarak yetiştirmektir.

Misyon: Türkiye´ mizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak, çevremizde ülkesini ve milletini seven, üstün nitelikli gençlerin yetiştirildiği eğitim yuvası olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.45-13.45
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda E-twinning projeleri yürütülmektedir.

Telefon - 04528212029

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sehitfatihkaplananaokulu.meb.k12.tr

Adres - AKYURT MAH. FATSA CAD. NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 GÜRGENTEPE / ORDU

Öğretmen :8
Öğrenci :58
Derslik :6
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1449
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - GÜRGENTEPE İLÇE MERKEZİ ORDU İLİNE 48 KM UZAKLIKTA 2012 NÜFUS SAYIMI VERİLERİNE GÖRE 7.336 NÜFUSU OLAN BİR İLÇEDİR. İLÇEMİZİN TOPLAM NÜFUSU İSE 15.275 OLARAK BELİRTİLMİŞTİR.

Adres - AKYURT MAH. FATSA CAD. NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 GÜRGENTEPE / ORDU

Ulaşım OKULUMUZA ORDU İLİNDEN YAKLAŞIK 50 DAKİKADA ULAŞILABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ ORDU İLİNE 48 KM UZAKLIKTAKİ GÜRGENTEPE İLÇE MERKEZİNDEDİR.